Utisci generacije 2012/2013

"Ova praksa je za mene neprocenjivo iskustvo"

Prvo što sam pomislila kada sam došla u Vip bilo je – pozitivna energija! Ljudi su prijatni, neposredni i nasmejani pa mi je bilo lako da se uklopim. Nakon par zajedničkih ručkova i kafa već sam se osećala kao deo tima.
          

Pročitaj više >>
Sonja Đorđević , Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Beogradu , Network Operations Department
Budi Vip student = više od prakse ☺

„Praksa u Vip-u. Hmmm... Zvuči zanimljivo. Auu, 2 meseca. Pa mnogo mi je to. Celo leto. A ispiti, diplomski, more? Ma ipak ću aplicirati. Rokova za ispite ima, na more mogu bilo kada, a diplomski ću pisati na praksi. Ovakva prilika se ipak ne propušta.“ Tako je sve počelo.

Pročitaj više >>
Ivana Glišić , Ekonomski fakultet u Kragujevcu , Residental Sales
Work hard, play hard ☺

- Gde ćeš na letovanje?
- U Beograd.
- Kakav ti je to odmor?
- Dvomesečni i radni ;).
        
Ovako je tekao razgovor sa većinom mojih prijatelja nakon što sam saznao da sam izabran za jednog od 20 najboljih studenata u Srbiji koji će dobiti jedinstvenu priliku da se ovog leta upoznaju sa radom u jednoj velikoj telekomunikacionoj kompaniji. Sada, nekoliko meseci nakon završetka prakse, siguran sam da je prijavljivanje za praksu u Vip-u bilo nešto najbolje što sam mogao da uradim ove godine. Oduševljenje i dalje ne prestaje.

Pročitaj više >>
Jovan Turanjanin , Elektronski fakultet u Nišu ,
Od prakse do zaposlenja u Vipu

U početku sam se puno premišljala – “Ma ne treba njima kadar kao ja”, “Šta ja znam o mreži i telekomunikacijama, verovatno tu treba mnogo više znanja”, “Tu prolaze samo studenti sa ETF-a”… Porazgovaram sa nekim kolegama, pročitam sve sadržaje sajta Budi Vip student i polako promenim mišljenje. “Uh, ima ovde studenata sa svih fakulteta”, “Postoji prostor za svaku struku”… Odlično! Odlučim da se prijavim. Jedan krug selekcije, drugi krug selekcije i naravno finalni vikend u Vrdniku, nezaboravna iskustva, puno informacija, dosta novih poznanstava i iznad svega lepo druženje.

Pročitaj više >>
Marija Marković , Fakultet organizacionih nauka u Beogradu , Products and Services

Zvanična podrška

Medijski partneri

Partneri

Studentske organizacije