Utisci generacije 2011/2012

Poreporučio bih svima
Projekat Budi Vip student ne nosi slučajno laskavu titulu najkvalitetnijeg programa prakse za mlade u Srbiji. Okupiti svake godine dvadeset uspešnih studenata, budućih mladih stručnjaka, i pružiti im značajnu priliku za učenje, priliku za primenu teoretskih znanja u praksi, ekspertizu starijih kolega, mnogobrojne nagrade i sjajnu atmosferu – ne može svako.
Pročitaj više >>
Predrag Savić , Ekonomski fakultet, Univerzitet u Beogradu , Purchasing, Logistics and Internal Services
Jedno sasvim drugačije leto
„Dobro veče Beograde“! Znatiželja u meni je ogromna, a tek sam zakoračila na još uvek vreli beogradski asfalt... Hostel, novi ljudi, nepoznate ulice glavnog grada, jurnjava, provod i VIP praksa! Život uskoro okrenut naglavačke! Da, ovako je počela moja praksa...
Pročitaj više >>
Olja Milovanov , Ekonomski fakultet Subotica , Business & Market Intelligence
„Omnia telefona mecum porto“
Onog dana kada sam saznao da sam postao Vip student, prilično sam siguran da je bio dan kada je moja cimerka doživela traumu. To vikanje i skakanje po stanu praćeno neandertalskim pokretima ju je verovatno prestravilo, ali priznajem da je na trenutke i mene. Šta je sledeće? Odricanje od leta, buđenje u cik zore, pantalone po ceo dan, a možda čak i kravata – bio sam u šoku. Ali ono što je počelo 2. jula u 9 ujutru ne može da se uporedi ni sa jednom idejom o tome kako će izgledati moja Vip avantura.
Pročitaj više >>
Milan Đorđević , Fakultet organizacionih nauka, Univerzitet u Beogradu , Product Marketing – Multimedia and Applications
Happy family

Prvo, atmosfera u Vipu je stvarno fenomenalna! Prolaziš hodnicima, ljudi se javljaju, bez obzira na to što ih vidiš prvi put. Svi nasmejani, veseli, kao da nisu na poslu. Kolege u CRMu su me prihvatile kao sebi ravnopravnog i u kolikoj god da su gužvi, uvek su tu da razjasne neke nedoumice i da pomognu. Radila sam na potpuno novom projektu sa još dva Vip studenta i iskreno se nadam da će efekti našeg rada biti uskoro svima vidljivi. :)

Pročitaj više >>
Jovana Tomović , Ekonomski fakultet Subotica, Novi Sad , Residential Marketing, CRM
Mi smo ta Vip ekipa!

Ovo je bila moja prva pomisao kada smo se 2. jula skupili u sali za sastanke pred početak prvog radnog dana naše prakse. Oko mene uzbuđena, nasmejana lica studenata koji nestrpljivo čekaju da počnu sa radom, a meni prolazi hiljadu misli kroz glavu: prvi put odvojena na duže vreme od kuće, haotični Beograd, boravak u hostelu, od 9 do 5 je toliko dugo, da li ću se snaći! Međutim, vremena za razmišljanje nije bilo, ubrzo je krenuo naš karavan kroz lavirint hodnika kompanije i raspoređivanje studenta je počelo.

Pročitaj više >>
Ivana Mačužić , Ekonomski fakultet, Univerzitet u Kragujevcu , Corporate Communications
Praksom do posla

Iskreno, meni su ovo bila dva najlepša meseca u životu. Već dugo vremena pokušavam da nađem bilo kakav posao ili praksu i Vip mi je to konačno omogućio. Povrh svega toga najlepša stvar je što sam nakon ove prakse se još i zaposlio u Vipu.

Pročitaj više >>
Radmilo Krstonijević , Prirodno-matematički fakultet, Univerizet u Novom Sadu , Business Marketing
Pun pogodak

Ova dva meseca u Vipu su mi brže prošla nego bilo koja dva meseca do sad. Možda je kliše, ali imam osećaj kao da mi je juče bio prvi dan kad sam se pitala hoću li uopšte zapamtiti koja je moja u lavirintu kancelarija, gde je menza, gde su smešteni ostali Vip studenti... A tek kad sam se susrela sa tehničkom dokumentacijom i skraćenicama, moja konfuzija je samo rasla. Na moju veliku sreću, tu su bile kolege i koleginice koji su bili i više nego raspoloženi da pomognu sa objašnjenjima, upustvima, savetima...

Pročitaj više >>
Ana Anastasijević , Elektrotehnički fakultet, Univerzitet u Beogradu , Access and Transport Networks

Zvanična podrška

Medijski partneri

Partneri

Studentske organizacije