Utisci generacije 2010/2011

Budi Vip student - imperativ ili nešto drugo

…to je bio tako dobar razlog. Kada malo bolje razmislim, to je bio zapravo jedini prihvatljiv “izgovor” - reći ćeš im da ove godine ipak nećeš ići na to letovanje. To što ste rezervisali hotel, još nešto i platili…pa to može da se odloži (sredi)…to kod nas,znaš!

Pročitaj više >>
Bojan Đuričković , Fakultet tehničkih nauka - Novi Sad , Business & Market Intelligence
Odlomak iz dnevnika Vip studenta

4.7.2011. (7.30am) Odakle alarm u pola noći?! Ah ne, već je 7. Snooze. Neee 7.30! Ko normalan stavlja snooze na 30 min?! Mental note: “ stavi snooze na 5 min”. Ma kakav mental note, ispravljam to.

Mrzovoljno stavljam kafu. Hm, kakav rezak miris! Jutarnji vazduh i mešavina turdžane, o tome su ljudi pričali! Budna sam pre 8, carpe diem here I come! Palim TV samo da vidim stanje na Gužvazeli. Šta je ovo posle vesti? Crtani fim?! Kao pre vrtića!!! Hej pa nisu ih promenili, moram da vidim pčelicu Maju samo maloo…neee 8.10 !!! Zakasniću, ponovo!

Pročitaj više >>
Teodora Đorđević , Ekonomski fakultet - Beograd , Human Resources Department
Praksa na Vip način

Radni dan u Vipu počinje mnogo pre ulaska u kancelariju. Sa prvim “od 9 do 5” šokom smo se svi junački izborili nakon samo par radnih dana, ali meni je i dalje najveći problem buđenje (znam da i ostali studenti imaju taj problem ali oni za razliku od mene ne žele da priznaju ☺).Ono što me svakog jutra raduje i pomaže mi da ne kasnim je činjenica da ću do Vipa stići fantastičnim Beovozom, koji je nešto najbliže teleportu što Beograd može da ponudi, a svi oni koji zavise od gradskog prevoza znaju šta to znači ;) Potrebno mi je tačno 9 minuta i radni dan može da počne.

Pročitaj više >>
Jelena Vasilev , Fakultet organizacionih nauka - Beograd , Corporate Communications
Znanje, zabava, iskustvo

Uprkos početnom ushićenju kada sam saznala da sam izabrana za Vip studenta, kako se bližio dan početka prakse moram priznati da me hvatala prilična trema…

Pročitaj više >>
Jasna Hamzić , Ekonomski fakultet - Beograd , Products and Services
Praksa - Niz šokova sa happy endom

Prvi šok je svakako od 9 do 5. Za mene koji nisam imao prilike da budem u velikoj firmi to je bilo prilično veliki šok.Od 9 do 5 je mnogo vremena. MNOGO. Duže od većine predavanja na fakultetu, duže od prosečnog izlaska (dobro ima i onih jutarnjih ;) ).

Pročitaj više >>
Jovan Muškinja , Fakultet tehničkih nauka - Novi Sad , Sales Department

Zvanična podrška

Medijski partneri

Partneri

Studentske organizacije