Utisci generacije 2008/2009

Kombinacija za uspeh

Na mene je najjači utisak ostavio prvi kontakt sa projektom „Budi Vip student“. Pri prijavljivanju za učestvovanje na konkursu, jedan od eliminacionih dijelova bila su i tri pitanja na koje je trebalo dati lične odgovore. Tri naizgled jednostavna pitanja ustvari predstavljaju suštinu koja je važna za motivaciju i uspjeh jedne mlade osobe. Ona traže odgovore na lična očekivanja i na očekivanja koja su vezana za okolinu u kojoj treba da radi. Nakon takvog prvog iskustva sa projektom mislio sam da moja očekivanja više ne mogu biti nadmašena, ali naravno nisam bio u pravu.

Pročitaj više >>
Branko Blagojević , Tehnički fakultet, Novi Sad ,
"Vip stipendija je najbolji primer kako se promoviše odgovornost kompanije, znanje i učenje kroz zabavu. Ona pokazuje kako na najbolji način jedna uspešna kompanija treba da ulaže u svoj najdragoceniji resurs. "

Vip mobile stipendija je zaista prerasla svoj naziv i postala je poseban brend!

Vip stipendija je postala edukativni program za 20 odabranih studenata koji su uz puno znanja, sposobnosti, talenta, a malo i sreće, prošli 3 kruga selekcije i postali Vip studenti... A koktel nagrada je fenomenalan!

Pročitaj više >>
Nenad Ristić , Fakultet tehničkih nauka, Novi Sad ,
"Pronašao sam sebe i svoje mesto u svetu telekomunikacija. Nekada je individualizam značio bolje, brže, efikasnije. Danas su zajednički napor usmeren ka rešavanju bitnih problema prakse i kolegijalnost postale ključne reči."

Otkud ja u timu?

Nisam osoba koju je lako impresionirati. Timski sam igrač, ali ne povodim se olako donetim zaključcima i opštem mišljenju većine, ukoliko to mišljenje nije duboko utemeljeno. Trudim se da u svom radu odluke donosim efikasno, ali i nezavisno od drugih i suštinski zasnovano. Ipak, od momenta kad sam prvi put zakoračio u prostorije kompanije Vip mobile, moj svet, moj način razmišljanja u jednom svom delu više nije bio isti. Postao sam deo grupe i njen najjači zagovornik.

Pročitaj više >>
Branislav Popović , Fakultet tehničkih nauka , Novi Sad

Zvanična podrška

Medijski partneri

Partneri

Studentske organizacije