Saopštenja

16.04.2015.
Produžen rok za prijavu za plaćenu letnju praksu u Vipu

Beograd, 15.  april 2015. godine  – Rok za prijavu za programe letnjih praksi „Budi Vip student“ i „Budi Vip Master“ u kompaniji Vip produžen je do 20. aprila.

Više informacija >>
18.06.2014.
Dodeljene diplome sedmoj generaciji studenata

Na svečanoj ceremoniji, članovi Upravnog odbora Vip mobile dodelili su diplome sedmoj generaciji studenata i predstavili letnju praksu koja ih očekuje u ovoj kompaniji.

Više informacija >>
21.05.2014.
Odabrana sedma generacija Vip studenata

Nakon treće faze selekcije projekta „Budi Vip student“, odabrano je 20 najboljih studenata, koji će biti u prilici da leto provedu usavršavajući se na nezaboravnoj plaćenoj praksi u kompaniji Vip mobile.

Više informacija >>
25.03.2014.
Izabrano 40 finalista projekta „Budi Vip student”

Nakon druge faze selekcije u okviru projekta „Budi Vip student”, na kojoj se predstavilo 60 kandidata, stručni žiri je zajedno sa predstavnicima kompanije Vip mobile odabrao 40 najuspešnijih finalista. Izabrani finalisti će biti u prilici da tokom završnog vikenda, 10. u 11.

Više informacija >>
18.02.2014.
Izabran 61 kandidat za drugu fazu selekcije projekta „Budi Vip student“

U okviru sedmog po redu konkursa za projekat „Budi Vip student“, stiglo je 116 prijava studenata sa državnih Univerziteta u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Novom Pazaru.

Više informacija >>
17.01.2014.
Rok za prijavu na letnju praksu u Vipu produžen do 31. januara

Nakon velikog interesovanja studenata, ali i nemogućnosti da se zbog praznika i ispitnih rokova prijave na konkurs, kompanija Vip mobile je produžila rok i svim vrednim studentima omogućila da se do 31. januara prijave na konkurs „Budi Vip student“.

Više informacija >>
27.11.2013.
Plaćena praksa u Vipu za najbolje akademce

Svi zainteresovani studenti završnih godina fakulteta IT, tehničke i biznis orijentacije u okviru državnih univerziteta u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu i Novom Pazaru, od danas mogu da se prijave za učešće na konkursu „Budi Vip student“ putem web sajta www.jasamvip.rs

Više informacija >>
14.08.2013.
Mladi kreiraju budućnost telekomunikacija u Srbiji

Stefan Lazarević, državni sekretar u Ministarstvu za spoljnu i unutrašnju trgovinu i telekomunikacije, posetio je studente koji se nalaze na stručnom usavršavanju u kompaniji Vip mobile, u okviru projekta korporativne odgovornosti „Budi Vip student“.

Više informacija >>
03.06.2013.
Svečana dodela diploma pobednicima konkursa "Budi Vip student"

Na svečanom prijemu koji je danas organizovan u prostorijama kompanije Vip mobile, 20 pobednika projekta „Budi Vip student“, koji su prema oceni stručnog žirija ostvarili najbolje rezultate tokom zahtevnog procesa selekcije primilo je diplome i vredne nagrade.

Više informacija >>
29.04.2013.
Proglašeno 20 najboljih Vip studenata

U okviru dugogodišnjeg projekta „Budi Vip student “, kompanija Vip mobile izabrala je 20 najboljih akademaca koji će tokom jula i avgusta meseca na plaćenoj letnjoj praksi imati priliku da steknu prva radna iskustva i svoja teorijska znanja iz telekomunikacija i biznisa primene u stvarnom poslovnom okruženju.

Više informacija >>

Pages

Zvanična podrška

Medijski partneri

Partneri

Studentske organizacije