"Ova praksa je za mene neprocenjivo iskustvo"

Fri, 01/10/2014 - 14:58 -- admin

Prvo što sam pomislila kada sam došla u Vip bilo je – pozitivna energija! Ljudi su prijatni, neposredni i nasmejani pa mi je bilo lako da se uklopim. Nakon par zajedničkih ručkova i kafa već sam se osećala kao deo tima.
          
Praksu sam provela u Sektoru za održavanje mreže gde sam bila u prilici da se upoznam sa radom čitavog sektora, prolazeći kroz sve timove i na taj način steknem uvid u funkcionisanje i održavanje cele mreže. Najjači utisak na mene ostavila je spremnost kolega i koleginica iz svakog tima da podele svoja znanja i iskustva sa mnom. Svakodnevno sam sa njima prolazila kroz radne zadatke i uvidela koliko je dinamično i uzbudljivo raditi u ovoj kompaniji. Velika količina mail-ova koja ne prestaje da stiže, novi problemi, nova rešenja i kontinuirani napredak kroz nove tehnologije. Oduševila me je njihova posvećenost poslu i stalna potreba za usavršavanjem i novim znanjima bez kojih rad u industriji telekomunikacija, koja se neprestano menja i razvija, ne bi imao smisla. Ponekad bih ostalim Vip studentima govorila kako sam na predavanjima jer sam veliki deo svog radnog dana provodila slušajući i upijajući. Puno informacija, literature, tehničke dokumentacije i kada se setim svega što sam videla i čula ne mogu da verujem da je prošlo samo dva meseca!   
              
Ova praksa je za mene neprocenjivo iskustvo koje sam zahvaljujući projektu “Budi Vip student” stekla odmah nakon završetka studija i koje će mi biti od velikog značaja za buduću karijeru.
 

Sonja Đorđević
Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Beogradu
Network Operations Department
2012/2013

Zvanična podrška

Medijski partneri

Partneri

Studentske organizacije