Budi Vip student = više od prakse ☺

Thu, 01/09/2014 - 13:17 -- admin

„Praksa u Vip-u. Hmmm... Zvuči zanimljivo. Auu, 2 meseca. Pa mnogo mi je to. Celo leto. A ispiti, diplomski, more? Ma ipak ću aplicirati. Rokova za ispite ima, na more mogu bilo kada, a diplomski ću pisati na praksi. Ovakva prilika se ipak ne propušta.“ Tako je sve počelo.

Residential Sales, mentori Dragan i Dragica, moj kolega Živan i ja.
Prodaja me je od uvek privlačila, i time definitivno želim da se bavim u životu. Praksa u Vip-u mi je pomogla da to i potvrdim. To zanimljivo, turbulentno i dinamično okruženje gde nikada nije monotono i dosadno čini svaki dan maksimalno ispunjenim. Znam da je kliše, ali dva meseca koja sam provela na praksi će mi zauvek ostati u sećanju. Ljudi sa kojima sam radila i od kojih sam imala priliku da učim su veoma druželjubivi, susretljivi i jako kompetentni za posao koji obavljaju. Imala sam tu priliku da putujem po Srbiji i obilazim Vip centre sa supervizorima, da vidim kako prodajni proces izgleda na terenu i u samoj centrali. I verujte, ni jednoj strani nije ni malo lako. ☺

A moje kolege studenti... To je posebna priča. ☺ Više puta smo se pitali: „ Ko li nas samo sastavi?“. Stekla sam prave prijatelje na koje uvek mogu da računam i sa kojima ću i dalje ostati u kontaktu. Proveli smo nezaboravne trenutke zajedno uživajući u čarima Beograda. Kuglanje, kajak, planinarenje, bioskop i šetnje, samo su neke od mnogobrojnih aktivnosti koje smo realizovali.

Sve u svemu, „Budi Vip student“ je definitivno više od prakse. To je sklop sticanja znanja, učenja, prijateljstva, nezaboravnih iskustava i predivnih ljudi.

Dodatak:

Još na samoj praksi sam shvatila da je Vip mobile kompanija u kojoj bih želela da započnem svoju karijeru. I moj san se ostvario u novembru, dva meseca nakon završetka prakse. Sav trud, zalaganje i želja su se isplatili. Sada sa ponosom mogu da kažem da sam bila na praksi i da sam ostala da radim u jednoj od najboljih kompanija u Srbiji. Nakon završetka prakse otvorila se pozicija u sektoru za kontroling. Bez razmišljanja sam se prijavila i otišla na intervju. Bila sam jako uzbuđena jer nisam verovala da se to stvarno događa. Nisam znala šta da očekujem, ali sam verovala u sebe i znala sam da je to ono što stvarno želim. I evo me sada na svom radnom mestu, jako srećna što mogu da vam se obratim i posavetujem da se bez razmišljanja prijavite za praksu jer ko zna... možda već krajem leta postanemo kolege. ☺
 

Ivana Glišić
Ekonomski fakultet u Kragujevcu
Residental Sales
2012/2013

Zvanična podrška

Medijski partneri

Partneri

Studentske organizacije