"Vip stipendija je najbolji primer kako se promoviše odgovornost kompanije, znanje i učenje kroz zabavu. Ona pokazuje kako na najbolji način jedna uspešna kompanija treba da ulaže u svoj najdragoceniji resurs. "

Thu, 11/21/2013 - 15:48 -- admin

Vip mobile stipendija je zaista prerasla svoj naziv i postala je poseban brend!

Vip stipendija je postala edukativni program za 20 odabranih studenata koji su uz puno znanja, sposobnosti, talenta, a malo i sreće, prošli 3 kruga selekcije i postali Vip studenti... A koktel nagrada je fenomenalan!

Studenti dobijaju telefone, kartice i dopune koje im, otprilike, omogućuju besplatan razgovor narednih 6 meseci. Studenti na praksi ne donose burek i ne kuvaju kafu već zaista upoznaju jedno od najintenzivnijih tržišta, mnogo se zabavljaju, a još više uče, a pri tom su plaćeni za sve to!? Međutim, Vip se nije zadržao na tome. Studentima je plaćena prva godina master/doktorskih studija, što je zaista veliki korak dalje u odnosu na slične projekte.

Vip stipendija je najbolji primer kako se promoviše odgovornost kompanije, znanje i učenje kroz zabavu. Ona pokazuje kako na najbolji način jedna uspešna kompanija treba da ulaže u svoj najdragoceniji resurs. Vip kompanija gaji radno okruženje koje neguje timski, kreativan, odgovoran i inspirišući rad.

Ovu stipendiju nema potrebe da posebno preporučujem, mogu samo da poželim puno sreće svima koji konkurišu!

VIP MOBILE, JOŠ JEDNOM HVALA!

Nenad Ristić
Fakultet tehničkih nauka, Novi Sad
2008/2009

Zvanična podrška

Medijski partneri

Partneri

Studentske organizacije