Odlomak iz dnevnika Vip studenta

Thu, 11/21/2013 - 15:44 -- admin

4.7.2011. (7.30am) Odakle alarm u pola noći?! Ah ne, već je 7. Snooze. Neee 7.30! Ko normalan stavlja snooze na 30 min?! Mental note: “ stavi snooze na 5 min”. Ma kakav mental note, ispravljam to.

Mrzovoljno stavljam kafu. Hm, kakav rezak miris! Jutarnji vazduh i mešavina turdžane, o tome su ljudi pričali! Budna sam pre 8, carpe diem here I come! Palim TV samo da vidim stanje na Gužvazeli. Šta je ovo posle vesti? Crtani fim?! Kao pre vrtića!!! Hej pa nisu ih promenili, moram da vidim pčelicu Maju samo maloo…neee 8.10 !!! Zakasniću, ponovo!

4.7.2011. (9.10am) Zdravo, ja sam student na praksi u Vip-u. Hvala na čestitkama, jeste sigurno je divno iskustvo, da znam da je u Srbiji teško naći praksu, aha postoji šansa da ostaneš u kompaniji, a i super su nagrade. Da, jedva čekam da svoje teorijsko znanje primenim u praksi! Mhm da, da… ma preplašena sam! Šta ako se ne uklopim, šta ako nešto ne budem umela da uradim, a šta da radim kada svi odu na more a ja ostanem u kancelariji ... da li će ovo biti najgore leto ikada?!

4.8.2011. (8.47am) Beovoz Zdravo ja sam student na praksi u Vipu. Da, tu sam već mesec dana...ma proletelo je, navikla sam se na “od 9 do 5”, divan je osećaj iskoristiti dan! Kao da su mi juče dali da čitam “Kodeks poslovnog ponašanja” a sada stvarno imam sliku o tome kako funkcionišu svi procesi u HR-u! Bilo je lako uz nesebičnu pomoć i podršku starijih kolega. Podele i definicije imaju To duboko značenje kad ti ožive u rukama, stvarno! Nećeš mi ni verovati dok ne probaš, a i počela sam više da cenim vreme, naručito slobodno! Naravno, može piće posle posla, ali tek u 19.30h idem prvo sa “Vip studentima”, nije nam dosta druženja na poslu! ☺

4.8.2011. (11.45.pm) Zeleni tramvaj broj 9. Zdravo, ja sam student na praksi u Vipu. Par stanica do kuće, dovoljno za par stranica “lake literature”. Vip student pametno koristi vreme, da ono ne bi iskoristilo njega. ☺ Polako “zatvaram” dan sa par besplatnih sms-ova i 1000tim osmehom: “Neću da žalim jer nisam probala”

Teodora Đorđević
Ekonomski fakultet - Beograd
Human Resources Department
2010/2011

Zvanična podrška

Medijski partneri

Partneri

Studentske organizacije