Odabrani Vip stipendisti generacije 2011/2012

Wed, 11/20/2013 - 15:30 -- admin
15.03.2012.

U skladu sa kriterijumima selekcije u sva tri kruga konkursa, stručni žiri kompanije Vip mobile na projektu „Budi Vip student“, u sastavu prof. dr Galjina Ognjanov sa Ekonomskog fakulteta u Beogradu, prof. dr Aleksandar Nešković sa Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu i Dejan Kastelic, član Upravnog odbora Vip mobile, doneo je odluku o 20 Vip stipendista generacije 2011/2012.

Vip stipendijama ove godine nagrađeno je pet studenata Fakulteta organizacionih nauka, četiri studenta Elektrotehničkog fakulteta, tri studenta Ekonomskog fakulteta u Beogradu, dva studenta Ekonomskog fakulteta u Novom Sadu i po jedan student Saobraćajnog fakulteta u Beogradu, Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu, novosadskog Fakulteta tehničkih nauka i Prirodno matematičkog fakulteta, i niškog Elektrotehničkog i Ekonomskog fakulteta.

Izbor pete generacije 20 Vip studenata bio je izuzetno težak zadatak jer su kod većine kandidata odlučivale nijanse. Presudnu ulogu kod donošenja odluke tokom finalne selekcije imali su sledeći elementi:

• Ocena učešća u „studiji slučaja": poznavanje oblasti koju je student prezentovao (telekomunikacije i informacione tehnologije, projektni menadžment, finansije, marketing, komunikacije, prodaja i promocija), prezentacione veštine, nivo poznavanja engleskog jezika, originalnost ideja i kreativnost.

• Ocena ponašanja pojedinaca u različitim situacijama i procena njihovih kompetenci: liderske osobine, sklonost ka timskom radu, ponašanje u konfliktnim situacijama, sposobnost za rad pod stresom, analitičke sposobnosti, kreativnost i komunikativnost.

Dobitnici stipendije su (abecednim redom):

1. Ana Anastasijević, Elektrotehnički fakultet, Beograd
2. Dunja Radišić, Saobraćajni fakultet, Beograd
3. Ivana Macuzić, Ekonomski fakultet, Kragujevac
4. Jovana Tomović, Ekonomski fakultet, Novi Sad
5. Jovana Dadić, Fakultet organizacionih nauka, Beograd
6. Katarina Ivanović, Ekonomski fakultet, Beograd
7. Katarina Matijašević, Ekonomski fakultet, Beograd
8. Maja Urošević, Fakultet organizacionih nauka, Beograd
9. Milan Đorđević, Fakultet organizacionih nauka, Beograd
10. Mladen Dikić, Fakultet organizacionih nauka, Beograd
11. Milica Mladenović, Ekonomski fakultet, Niš
12. Miodrag Stanojević, Elektrotehnički fakultet, Beograd
13. Milica Stojković, Fakultet organizacionih nauka, Beograd
14. Milan Jocevski, Elektrotehnički fakultet, Beograd
15. Nikola Cvetković, Elektronski fakultet, Niš
16. Olja Milovanov, Ekonomski fakultet, Subotica
17. Predrag Igrić, Elektrotehnički fakultet, Beograd
18. Predrag Savić, Ekonomski fakultet, Beograd
19. Radmilo Krstonijević, Prirodno matematički fakultet, Novi Sad
20. Timea Nosak, Fakultet tehničkih nauka, Novi Sad

Odabrane stipendiste očekuju: plaćena dvomesečna letnja praksa u Vipu, notebook računar i smart telefon iz Vipove ponude sa priprejd SIM karticom i 15.000 dinara kredita, kao i dva edukativna seminara i predavanje stručnjaka Telekom Austrija Grupe u okviru TAG kluba, uz mentorstvo menadžera Vipa tokom prakse i master studija.

Za sve učesnike finalne selekcije biće organizovan prijem i koktel u aprilu mesecu, i tom prilikom biće zvanično uručene stipendije Vip studentima.

Od srca čestitamo svim dobitnicima stipendije!

Zvanična podrška

Medijski partneri

Partneri

Studentske organizacije