Rok za učešće u konkursu „Budi Vip student“ produžen do 28. januara

Wed, 11/20/2013 - 15:21 -- admin
21.01.2013.

Na zahtev potencijalnih učesnika, kompanija Vip mobile pružila je novu priliku akademcima da se do 28. januara prijave za učešće u projektu „Budi Vip student“, koji im omogućava dodatno usavršavanje i sticanje praktičnih znanja iz oblasti telekomunikacija.

Na konkurs se mogu prijaviti redovni studenti završnih godina osnovnih studija državnih fakulteta tehničke, IT i biznis orijentacije, u okviru državnih Univerziteta u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu i Novom Pazaru. Nephodno je da kandidati u trenutku prijavljivanja imaju minimalnu prosečnu ocenu 8 na osnovnim studijama, odlično znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računaru. Ukoliko student ispunjava uslove konkursa, pored CV-ja i odgovora na tri postavljena pitanja, neophodno je da priloži i potvrdu fakulteta da je u školskoj 2012/2013. upisana završna godina osnovnih akademskih studija.

Dvadeset najboljih kandidata biće nagrađeno plaćenom dvomesečnom letnjom praksom u Vipu, uz mentorstvo menadžera Vipa tokom prakse i master studija, dobiće notebook računare i smart telefone najnovije generacije iz Vipove ponude, a očekuju ih i tri edukativna seminara iz oblasti poslovnih veština.

Zvanična podrška

Medijski partneri

Partneri

Studentske organizacije