Svečana dodela diploma pobednicima konkursa "Budi Vip student"

Wed, 11/20/2013 - 15:13 -- admin
03.06.2013.

Na svečanom prijemu koji je danas organizovan u prostorijama kompanije Vip mobile, 20 pobednika projekta „Budi Vip student“, koji su prema oceni stručnog žirija ostvarili najbolje rezultate tokom zahtevnog procesa selekcije primilo je diplome i vredne nagrade. Pored plaćene stručne prakse tokom letnjih meseci u Vipu i edukativnih seminara iz oblasti poslovnih veština, novoj generaciji Vip studenata pripale su i vredne nagrade u vidu notebook računara i smart telefona najnovije generacije.

„Veliko interesovanje studenata za ovaj projekat pokazalo je da se mladi u Srbiji sve više interesuju za usavršavanje u oblasti telekomunikacija, kao i za rad u našoj kompaniji, što nas posebno raduje. Ponosni smo što će ovi mladi ljudi svoje prvo radno iskustvo imati upravo u Vipu, i to u okviru projekta kroz koji smo u poslednjih 6 godina pronašli neke od naših najtalentovanijih kadrova. Uveren sam da će Vip studenti znati najbolje da iskoriste dvomesečnu praksu u Vipu, a mi ćemo im pružiti svu podršku da se pripreme za veoma konkurentno tržište rada i da se edukuju za buduće stručnjake u telekomunikacijama“, istakao je Dejan Kastelic, direktor/CTO u kompaniji Vip mobile.

Vip stipendijama nagrađeno je sedam studenata Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu, četiri studenta Ekonomskog fakulteta u Novom Sadu, po dva studenta Ekonomskog fakulteta u Beogradu, Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, novosadskog Fakulteta tehničkih nauka i Elektronskog fakulteta u Nišu, kao i jedan student Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu.

Zvanična podrška

Medijski partneri

Partneri

Studentske organizacije