Poreporučio bih svima

Mon, 11/18/2013 - 15:42 -- admin
Projekat Budi Vip student ne nosi slučajno laskavu titulu najkvalitetnijeg programa prakse za mlade u Srbiji. Okupiti svake godine dvadeset uspešnih studenata, budućih mladih stručnjaka, i pružiti im značajnu priliku za učenje, priliku za primenu teoretskih znanja u praksi, ekspertizu starijih kolega, mnogobrojne nagrade i sjajnu atmosferu – ne može svako.

Kao deo Supply Chain Management tima, uverio sam se i sâm da je ono što su mi stariji stipendisti govorili zaista istina – „Vipovci“ su mladi, neverovatno harizmatični, nasmejani, puni entuzijazma, humora, elana, ali u isto vreme izuzetno profesionalni, kooperativni, kada to situacija zahteva ozbiljni, poslovni i orjentisani na postizanje rezultata.

Dva meseca provedena u Vipu neprocenjiva su sa aspekta praktičnog iskustva koje mi je pruženo i uvida koji sam stekao u to kako izgledaju poslovni procesi u jednoj velikoj kompaniji kao što je Vip. Beskrajno sam zahvalan na velikom poverenju koje mi je ukazano, odgovornosti koja mi je dodeljena i na svim uputstvima, smernicama i savetima od strane kolega.

Druženje sa ostalim Vip studentima je ono čega ću se sećati sa posebnim zadovoljstvom. J Tradicionalni zajednički ručkovi, kafe pauze, izlasci, rođendani, bioskopi, konstantno druženje kako za vreme, tako i nakon posla čine nezaboravnu komponentu i celom iskustvu daju zaista jedinstvenu draž.

S obzirom na to da rečima teško mogu opisati koliko sam uživao u svakom radnom danu, te kako je program apsolutno nadmašio sva moja očekivanja, malo je reći da „Budi Vip student“ najiskrenije preporučujem.
Predrag Savić
Ekonomski fakultet, Univerzitet u Beogradu
Purchasing, Logistics and Internal Services
2011/2012

Zvanična podrška

Medijski partneri

Partneri

Studentske organizacije