Jedno sasvim drugačije leto

Mon, 11/18/2013 - 15:35 -- admin
„Dobro veče Beograde“! Znatiželja u meni je ogromna, a tek sam zakoračila na još uvek vreli beogradski asfalt... Hostel, novi ljudi, nepoznate ulice glavnog grada, jurnjava, provod i VIP praksa! Život uskoro okrenut naglavačke! Da, ovako je počela moja praksa...

Ulazim u hostel- ooo ne! Ovo je Big brother kuća samo bez kamera! Obuzima me onaj nepoverljiv osećaj u stomaku, ali snažno očekujem najbolje, ipak je ovo nešto što sam dugo čekala. Upoznajem svoje cimerke i docimere, ubrzo postajemo strašna petorka zvana „Hostelaši“ i praktično nerazdvojna porodica, pri čemu se, kada se dodaju ostalih fenomenalnih 14 studenata, rađaju prijateljstva i momenti za pamćenje. Sve što se na početku činilo strano“ postaje savršeno, i mala soba i nered u njoj, stranci koji praktično iskaču iz frižidera, nespavanje i eskiviranje učenja - sve. Nedostajaće mi zajednički trenuci trčanja, kuvanja, shoppinga, gledanja filmova, asocijacije, pravljenje žurki i karaoke večeri, trening, smejanje, plakanje, pa čak i peglanja muških košulja u 8 ujutru... A tek rođendanska iznenađenja za Vip rođendandžije!!! Takav timski rad još nije viđen! Mislim da je svima žao što nije bar malo duže trajalo.

Što se tiče onog dela u kome smo svi vredni i odrasli, sedimo za laptopom, radimo svoje zadatke i kupimo znanja, ni tu zabava ne prestaje! Svi u mom, MBI sektoru, su odraz ljudi pored kojih bih do kraja svog radnog veka mogla raditi. Od moje mentorke i njenog uzvika „Skandal!“, sjajnih saveta i razgovora, do svih ostalih momaka i devojaka koji su doprineli svojom ličnošću i znanjima da praksa bude zabavna, a u isto vreme izuzetno korisna. Neverovatan je osećaj biti deo Vip ekipe. Čak i rano ustajanje i kasno dolaženje sa posla, toplota u autobusu, nedovoljni su da bih imala ijedan loš utisak. Ovo je svakako avantura/praksa za pamćenje. Neprocenjivo! Hvala Vipu za sve! :)
Olja Milovanov
Ekonomski fakultet Subotica
Business & Market Intelligence
2011/2012

Zvanična podrška

Medijski partneri

Partneri

Studentske organizacije