„Omnia telefona mecum porto“

Mon, 11/18/2013 - 14:59 -- admin
Onog dana kada sam saznao da sam postao Vip student, prilično sam siguran da je bio dan kada je moja cimerka doživela traumu. To vikanje i skakanje po stanu praćeno neandertalskim pokretima ju je verovatno prestravilo, ali priznajem da je na trenutke i mene. Šta je sledeće? Odricanje od leta, buđenje u cik zore, pantalone po ceo dan, a možda čak i kravata – bio sam u šoku. Ali ono što je počelo 2. jula u 9 ujutru ne može da se uporedi ni sa jednom idejom o tome kako će izgledati moja Vip avantura.

Faza očajavanja zbog dužine dana je brzo prošla zahvaljujući ostalim Vip studentima i sjajnom timu u sektoru koji je često rad prekidao na par minuta smejanjem i prozivanjem sektora pored. Postepenim uhodavanjem sam se možda i previše navikao na radni dan jedne odrasle „zrele“ osobe. I istina je, sviđa mi se. A siguran sam da se i kolegama svidelo naše prisustvo – naročito onaj deo kada grupno marširamo hodnicima ili dvorištem noseći slatkiše, balone, paketiće i ostale poklone namenjene rođendanskim iznenađenjima. Verujte mi, imali smo ih puno.

Činjenica da se radi od 9 do 17 časova je na početku užasavala. A onda se desio najveći preokret – naučio sam da cenim radno vreme, naučio sam da cenim slobodno vreme i kako se kraj prakse polako nazire, naučio sam da je ovo jedna od najboljih avantura u koje sam se ikada upustio. Ako sumnjate da ovo iskustvo ne zaslužuje da se zove avanturom, napomenuću samo dve reči: vatreni most.
Milan Đorđević
Fakultet organizacionih nauka, Univerzitet u Beogradu
Product Marketing – Multimedia and Applications
2011/2012

Zvanična podrška

Medijski partneri

Partneri

Studentske organizacije