Happy family

Mon, 11/18/2013 - 14:57 -- admin

Prvo, atmosfera u Vipu je stvarno fenomenalna! Prolaziš hodnicima, ljudi se javljaju, bez obzira na to što ih vidiš prvi put. Svi nasmejani, veseli, kao da nisu na poslu. Kolege u CRMu su me prihvatile kao sebi ravnopravnog i u kolikoj god da su gužvi, uvek su tu da razjasne neke nedoumice i da pomognu. Radila sam na potpuno novom projektu sa još dva Vip studenta i iskreno se nadam da će efekti našeg rada biti uskoro svima vidljivi. :)

Inače, Vip je pravi lavirint. Uđeš u lift na jedna vrata, izlaziš na druga, prolaziš kroz neke silne mostiće. Dok se ne snađeš, prođe praksa :(. Ali su, ruku na srce, kancelarije kao iz filmova. :) Ja sam bila u onoj „transparentnoj“, odvojenom od hodnika niskim zidićima. Sve vidiš, sve čuješ :). Tako čuješ malo Špance, malo Austrijance, smeješ se šalama koje nisu ispričane tebi i tako...

Na stonom fudbalu redovan tim building sa zaposlenima i ostalim Vip studentima. Inače, ekipa iz business sektora je nepobediva, čisto da skrenem pažnju budućim generacijama. Ni korisnički servis nije za potcenjivanje...

Ekipa iz hostela mi je postala druga porodica. Zajedno se budimo, jedemo, idemo i vraćamo se sa posla, izlazimo... Toliko vremena smo proveli zajedno, da sam pokupila sve moguće akcente i izraze. Slobodno mogu da kažem da sam u njima našla prijatelje za ceo život.

Iako buđenje u pola osam svakog jutra, dvadesetominutna vožnja svakog dana na +30 stepeni i osam sati radnog vremena zvuče gore od dosadašnja dva meseca na moru, ovo leto se ne može ni po čemu porediti ni sa jednim drugim. Hvala svima koji su bili deo njega. Definitivno, Vip je druga priča.

Jovana Tomović
Ekonomski fakultet Subotica, Novi Sad
Residential Marketing, CRM
2011/2012

Zvanična podrška

Medijski partneri

Partneri

Studentske organizacije