Praksom do posla

Mon, 11/18/2013 - 14:53 -- admin

Iskreno, meni su ovo bila dva najlepša meseca u životu. Već dugo vremena pokušavam da nađem bilo kakav posao ili praksu i Vip mi je to konačno omogućio. Povrh svega toga najlepša stvar je što sam nakon ove prakse se još i zaposlio u Vipu.

Ova kompanija je nešto što nisam verovao da postoji u ovoj našoj lepoj zemlji Srbiji. Ljudi su toliko druželjubivi i prijatni da je saradnja, kako sa mentorom, tako i sa ostalim ljudima iz sektora pa i čitave firme bila prosto fantastična. Sama kultura rada i ophođenje prema poslu je za poželeti. Nemam reči za oduševljenje koje osećam svako jutro kada se probudim i krenem u zgradu u Omladinskih brigada.

Još jedna divna stvar je to što sam ja iz Novog Sada i životu u hostelu i Beogradu je nešto sasvim novo i prelepo za mene. Upoznao sam divne ljude kako u hostelu tako i dosta Vip studenata koje želim da do kraja života zovem svojim prijateljima.

Sve u svemu predivno iskustvo koje ne bih menjao ni za šta na svetu i iskreno i od srca preporučujem svakom studentu da se prijavi za ovaj projekat jer Vip je stvarno druga prica. :)

Radmilo Krstonijević
Prirodno-matematički fakultet, Univerizet u Novom Sadu
Business Marketing
2011/2012

Zvanična podrška

Medijski partneri

Partneri

Studentske organizacije