Pun pogodak

Mon, 11/18/2013 - 14:52 -- admin

Ova dva meseca u Vipu su mi brže prošla nego bilo koja dva meseca do sad. Možda je kliše, ali imam osećaj kao da mi je juče bio prvi dan kad sam se pitala hoću li uopšte zapamtiti koja je moja u lavirintu kancelarija, gde je menza, gde su smešteni ostali Vip studenti... A tek kad sam se susrela sa tehničkom dokumentacijom i skraćenicama, moja konfuzija je samo rasla. Na moju veliku sreću, tu su bile kolege i koleginice koji su bili i više nego raspoloženi da pomognu sa objašnjenjima, upustvima, savetima... Kada pokušam da se setim svega što sam videla, čula i naučila, da zbrojim nove pojmove, ideje i ljude sa kojima sam se susrela, onda mi deluje kao da sam na praksi bila mnogo duže od samo jednog leta.

Ideja da leto provedem u Pristupnim i transportim mrežama u Vipu delovala je dobro u teoriji, a u praksi se ispostavila kao odlična. Pored pregršti novih saznanja koja sam upijala, ono što je ostavilo najjači utisak na mene su ljudi u Vipu, njihov prijateljski odnos (i međusobni, a i prema nama studentima), ali i stručnost i posvećenost poslu.

Na kraju, ali nikako najmanje bitno, iskustvo koje sam stekla kroz svakodnevni rad u veoma uzbudljivoj i dinamičnoj industriji telekomunikacija će mi biti od izuzetnog značaja kako za master studije, tako i za buduću karijeru. Hvala Vip!

Ana Anastasijević
Elektrotehnički fakultet, Univerzitet u Beogradu
Access and Transport Networks
2011/2012

Zvanična podrška

Medijski partneri

Partneri

Studentske organizacije